Waar vind ik een goede zonneboilerfabrikant of een goede installateur van zonneboilers?

Kies je zonneboiler uit het ruime gamma van de aangesloten merken bij Belsolar of vraag een offerte voor je zonneboiler aan bij een installateur die je via de websites van de leden van Belsolar kan vinden. Deze zonneboilers voldoen aan alle technische vereisten. Zij bieden je maximale garanties, een maximumcomfort en voldoen aan alle kwaliteitseisen die nodig zijn om een beroep te kunnen doen op premies.

 

Ga samen met de installateur na hoeveel thermische zonnecollectoren je gezin nodig heeft en hoe groot de inhoud van het opslagvat moet zijn. Dat heeft te maken met zowel de grootte van je gezin als met het reële energie- en warmwaterverbruik in je gezin. Het zijn ook deze zaken die de kostprijs van je zonneboilerinstallatie bepalen.

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van Climafed, de Belgische federatie voor klimaattechnologieën (tot voor kort bekend als ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België). Onze privacy policy vindt u hier.