Installeer je zonneboiler zo dat hij optimaal rendeert

Laat de installatie van de zonneboiler en de koppeling aan het bestaande cv-systeem door een installateur van een Belsolar-lid uitvoeren. De installateurs van de leden aangesloten bij Belsolar krijgen permanent opleidingen en bijscholingen en hun werk wordt door de fabrikant of verdeler opgevolgd.

 

Zij zullen je zonneboiler zo installeren dat hij optimaal rendeert, dat de installatie voldoet aan alle kwaliteitseisen die nodig zijn om een beroep te kunnen doen op premies en dat de factuur alle gegevens bevat die nodig zijn voor het aanvragen van premies.

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België. Onze privacy policy vindt u hier.