Over Belsolar

De sectorassociatie Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers.

 

Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België, die al sinds 1973 actief is op de verwarmingsmarkt.

 

De leden van Belsolar zijn leveranciers die systemen of onderdelen voor thermische zonne-energie leveren of verdelen.

 

Belsolar wil informatie verstrekken over de voordelen en mogelijkheden van thermische zonne-energie. Dit doet Belsolar via de persberichtgeving en andere vormen van communicatie, maar ook via de website www.InfoZonneBoiler.be: het objectieve infoplatform dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben.

Als vertegenwoordiger van de zonneboilersector, wil Belsolar actief samenwerken met de overheid, architecten, installateurs, sociale bouwmaatschappijen, energiedistributiebedrijven...

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België. Onze privacy policy vindt u hier.