Over Belsolar

Belsolar is in 1998 opgestart als associatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers.

Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van Climafed, de Belgische federatie voor klimaattechnologieën, die al sinds 1973 actief is op de verwarmingsmarkt en tot voor kort bekend stond als ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België.

Belsolar wil informatie verstrekken over de mogelijkheden van thermische zonne-energie en als vertegenwoordiger van deze sector actief samenwerken met de overheid, architecten, installateurs, bouwmaatschappijen, energiedistributiebedrijven... Kortom: met alle partners die de toepassing van thermische zonne-energie willen bevorderen en ondersteunen.

 

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve zonneboiler-infoplatform dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op vragen van particulieren en professionelen over zonneboilers.

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van Climafed, de Belgische federatie voor klimaattechnologieën (tot voor kort bekend als ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België). Onze privacy policy vindt u hier.