InfoZonneBoiler-TV

Kende je SolarBoy al? SolarBoy is de mascotte van de Belgische zonneboilerassociatie Belsolar. SolarBoy is een 3D-figuurtje met een thermische zonnecollector als hoed, een opslagvat als romp en als onderlijfje een douchekop waaruit warm water stroomt van zodra de hoed zonlicht opvangt, visualiseert alleen al door zijn vormgeving hoe een zonneboiler werkt. In onderstaande fillmpjes legt hij uit waarom investeren in een zonneboiler altijd een goede zaak is, hoe een zonneboiler werkt, wat de toepassingen van zonneboilers zijn en helpt hij enkele  misvattingen de wereld uit… Liever tekstuele info? Klik dan op de Meer info-knoppen onder de filmpjes.

Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 1 Waarom zou je kiezen voor een zonneboiler?
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 2 Een zonneboiler, hoe werkt dat?
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 3 Een zonneboiler, toepassingen
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 4 Als de zon niet schijnt, heb ik geen warm water
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 5 Voor een zonneboiler, moet ik mijn hele verwarmingsinstallatie vervangen
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 6 Zonnecollectoren gaan snel stuk
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 7 Zonnecollectoren vergen veel onderhoud
Bekijk de infographic InfoZonneBoiler.TV: aflevering 8 De investering is te duur tegenover de opbrengst

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van Climafed, de Belgische federatie voor klimaattechnologieën (tot voor kort bekend als ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken in België). Onze privacy policy vindt u hier.