Woningpas wordt uitgebreid met overzicht van uitgevoerde renovatiewerken

21 December 2020

De Woningpas werd zopas uitgebreid met een overzicht van de uitgevoerde renovatiewerken.

Wil je jouw woning verkopen of verhuren? Of plan je binnenkort renovatiewerken?

Kijk dan zeker eens in jouw woningpas. Dit gratis digitaal paspoort, ontwikkeld door de Vlaamse overheid, verzamelt de digitaal beschikbare informatie over jouw huis nu op één centrale plaats. Wil je jouw woningpas bekijken? Surf naar https://woningpas.vlaanderen.be en log in met jouw eID, federaal token of met de itsme-app. 

De woningpas werd eind 2018 gelanceerd. Nieuw vanaf december 2020 is dat je in jouw woningpas nu ook een overzicht krijgt van alle uitgevoerde energetische renovatiewerken (isolatie, installatie), waarvoor je netbeheerder sinds 2012 een premie toekende. Daar bovenop kan je als eigenaar ook zelf renovatiewerken, al dan niet met bewijsstukken, toevoegen in één overzichtelijke tijdslijn. Zo blijft de woningpas van jouw woning up-to- date. Zeker als je na jouw EPC energetische renovatiewerken uitvoerde die jouw woning verbeterden.

 

 

Ga snel naar https://woningpas.vlaanderen.be voor meer info.

De website www.InfoZonneBoiler.be is het objectieve infoplatform van sectorassociatie Belsolar dat een concreet en niet-merkgebonden antwoord geeft op alle vragen die particulieren en professionelen over zonneboilers kunnen hebben. Belsolar is in 1998 opgestart als federatie van leveranciers van systemen op zonne-energie. De leden van Belsolar zijn gespecialiseerd in systemen voor actieve thermische zonne-energie of zonneboilers. Sinds 2010 maakt Belsolar deel uit van ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België. Onze privacy policy vindt u hier.